Video „Cu Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare-n mână!” Tinerii PSD au petrecut în Sinaia cu manele și cu lăutari până a venit Poliția

Data actualizării: Data publicării:
Petrecere a tineretului PSD la un hotel din Sinaia. Captură video: Facebook/Octavian Oprea
Petrecere a tineretului PSD la un hotel din Sinaia. Captură video: Facebook/Octavian Oprea

Un reprezentant PNL a publicat sâmbătă pe Facebook o înregistrare video care arată o petrecere cu lăutari și manele organizată la Sinaia de către membrii TSD - organizația de tineret a PSD. În clipul de 30 de secunde, membrii TSD petrec și dansează în timp ce pe fundalul sonor se aud dedicații pentru liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, și ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Clipul a fost publicat de către fostul lider al tineretului liberal, Octavian Oprea, dat afară din guvern anul trecut după o petrecere în care au fost scandate înjurături la adresa PSD.

„Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, Mara din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai”, este comentariul postat de liberalul Oprea, pe contul său de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Octavian Oprea a spus că tinerii social democrați „au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr” și că petrecerea s-a încheiat „doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”.

În înregistrare video se aud următoarele dedicații: „Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână”.

În septembrie 2022, Octavian Oprea a fost dat afară din funcția de secretar al organizației de tineret a PNL și cea de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Motivul a fost provocat de o petrecere de la Școala de Vară a PNL, la care tinerii liberali s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, colegii de coaliție ai PNL.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri