Cum a convins-o Ciolacu pe Dăncilă să demisioneze, după ceaiul de fructe: Mi-a zis ca voi merge în Senat, că am multă experiență

Data actualizării: Data publicării:
cex-psd-dancila-ciolacu-octav-ganea (7)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Viorica Dăncilă urmează să publice o carte-interviu realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu, în care dezvăluie momente din perioada în care s-a aflat la Palatul Victoria. În carte, Dăncilă povestește și cum a fost convinsă de Marcel Ciolacu să demisioneze.

„Marcel Ciolacu a zis că se va consulta, că voi merge în Senatul României, că am multă experiență. Atunci m-am gândit că pentru partid este bine să-mi dau demisia. (...) Am luat această decizie pentru că nu există onoare. Se întâmpla după alegerile prezidențiale. S-a lăsat cu insulte. Educația o ai din cei 7 ani de acasă. Dacă vă aminți declarațiile date de Marcel Ciolacu, nu trebuia să se întâmple așa. Liderii nu mai trebuie dați la o parte. Nici nu a trecut o lună de zile de la preluarea partidului și au încercat izolarea mea.”

În cartea pe care o va lansa, Dăncilă a povestit la Antena 3 și momentul în care Ciolacu a venit la ea acasă pentru a o convinge să demisioneze din fruntea partidului.

„M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, descrie Viorica Dăncilă scena.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri