Cum a convins Viorica Dăncilă UDMR

Data publicării:
180117_DRAGNEA_DANCILA_003_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Liderul UDMR Kelemen Hunor a părut muțumit de discuţiile avute, marți, cu premierul desemnat Viorica Dăncilă.

„Mi-a plăcut că a răspuns la toate întrebările fără să se uite la Liviu Dragnea. Tot ce s-a vehiculat în presă, că nu ştie, că nu ştiu cum, nu s-a dovedit. A răspuns inclusiv la chestiunile extrem de tehnice legate de agricultură şi despre cum vede ea după 2020 politica agricolă comună, pentru că sunt foarte multe lucruri care se vor schimba şi ea este şi vicepreşedinte în acest moment în Parlamentul European, în Comisia de agricultură. Au fost mai multe întrebări legate de acest domeniu şi ştia să răspundă, avea şi o viziune despre ce ar trebui să facă România ca în domeniul agriculturii, de exemplu, să păstrăm şi chiar să creştem nivelul alocaţiilor pentru fermieri”, a afirmat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a mai spus că nu s-a discutat despre posibilitatea cooptării Uniunii la guvernare, pentru că nu este cazul.

La rândul său, premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a afirmat, la finalul întâlnirii cu reprezentanţii UDMR, că a prezentat programul de guvernare şi a răspuns tuturor întrebărilor, dar nu a vorbit cu aceştia despre posibilitatea ca membrii formaţiunii să aibă locuri în noul guvern.

„Cred că UDMR a vrut să vadă care este abordarea mea, cum vom lucra”, a subliniat Dăncilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri