Cum a reacționat internetul la declarația lui Varujan Vosganian despre găinile evazioniste

Data publicării:
22310223_1047988665344316_5321733476613957189_n

Românii l-au ironizat puternic pe Varujan Vosganian, deputat ALDE, pe rețele de socializare, după ce acesta a susținut că „fiecare ou mâncat de la găina din curte „văduvește” bugetul de cincizeci de bani” (detalii aici).

Deputatul Varujan Vosganian a stârnit controverse, după ce zilele trecute arăta, într-o postare pe contul său de Facebook, că statul pierde "multe miliarde de lei" din cauza gospodăriilor mici, orientate spre autoconsum. În urma reacţiilor, parlamentarul ALDE a trebuit să revină cu o nouă postare, în care a încercat să explice că doar „ridicam o problemă reală a economiei româneşti”. Cu toate acestea, nu a putut să oprească glumele pe seama lui și a fost ținta ironiilor pe rețele de socializare.

Iată mai jos cele mai bune glume despre găinile evazioniste

Pe o notă serioasă, fostul ministru Varujan Vosganian urmează să fie cercetat într-un dosar disjuns din cel al Romgaz, în care este suspectat de constituirea unui grup infracţional organizat şi de complicitate la delapidare. Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimişi în judecată omul de afaceri Ioan Niculae şi fostul ministru Adriean Videanu în cazul Romgaz, în perioada cât a fost ministru al Economiei, actualul deputat ALDE Varujan Vosganian a semnat mai multe ordine de ministru prin care a urmărit favorizarea lui Ioan Niculae astfel încât compania acestuia, Interagro, să cumpere gaz ieftin, exclusiv din producţia internă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri