Cum reacționează purtătorul de cuvânt al Guvernului la întrebările despre Darius Vâlcov

Data actualizării: Data publicării:
nelu barbu

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a fost întrebat de jurnalişti, joi, în briefingul de la finalul şedinţei Executivului, despre situaţia lui Darius Vâlcov.

Întrebat dacă are vreun mesaj al premierului Viorica Dăncilă în legătură cu situaţia lui Darius Vâlcov, purtătorul de cuvânt al Guvernului a răspuns: „Nu sunt mandatat să ofer niciun fel de comentariu în privinţa acestui subiect. Dacă Guvernul României va avea ceva de spus, cu siguranţă o va face, şi vă anunţăm”, potrivit News.ro.

Chestionat în continuare dacă Darius Vâlcov şi-a manifestat intenţia de a demisiona sau dacă premierul şi-a manifestat intenţia de a-l demite, Nelu Barbu a replicat: „Nu am niciun comentariu despre acest subiect. Nu cunosc, nu ştiu, nu”.

Fostul primar al Slatinei Darius Vâlcov, actual consilier în aparatul de lucru al prim-ministrului, a fost condamnat, joi, de instanţa supremă, la opt ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate, după ce ar fi cerut de la o firmă de construcţii 20% din valoarea unor contracte publice, în perioada în care era edil.

Decizia pronunţată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri