D. Constantin: De astăzi, majoritatea parlamentară poate fi pusă sub semnul întrebării

Data publicării:
Constantin Dragnea Tariceanu2_alde.ro

Majoritatea parlamentară și legitimitatea viitoare a Guvernului pot fi puse sub semnul întrebării, după votul în favoarea moțiunii de cenzură de miercuri, anunță deputatul Daniel Constantin, președintele Partidului Pro România.

„Astăzi, Guvernul PSD care a fost învestit cu 295 de voturi în ianuarie a fost demis de Liviu Dragnea. De astăzi, majoritatea parlamentară poate fi pusă sub semnul întrebării, cele 241 (inclusiv minoritățile naționale) de voturi fiind obținute printr-un șantaj nemaivăzut în politică. În acest moment, PSD și ALDE nu mai au majoritate fără minoritățile naționale”, consideră Daniel Constantin.

El adaugă că partidul său este deschis celor care „s-au săturat de politica pumnului în gură”.

„Apelul meu este către toți colegii din Parlament, către toți cei care s-au săturat de politica pumnului în gură pus de liderul oricărui partid! De azi, ușile Pro România sunt deschise colegilor care vor să facă politică altfel!”, afirmă el, potrivit Agerpres.

În încheiere, Constantin spune că va vota împotriva unui guvern „marionetă”, a cărui legitimitate este „pusă sub semnul întrebării”.

„Chiar dacă am plecat din guvern, am înțeles votul oamenilor și am votat cu majoritatea în continuare. De astăzi, legitimitatea Guvernului este pusă sub semnul întrebării. Ca atare, vom vota împotriva unui guvern marionetă a lui Dragnea și Tăriceanu”, adaugă Constantin.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri