Dacian Cioloș a votat: Foarte mulți români așteaptă ziua asta din iarna anului 2017

Data actualizării: Data publicării:
dacian-ciolos-vot-zalau

Dacian Cioloș, co-președintele Alianței 2020 USR-PLUS, a votat de la primele ore ale dimineții, în Zalău. Fostul premier a făcut și o scurtă declarație.

„Sunt convins de faptul că foarte mulți români așteaptă ziua asta încă din iarna anului 2017, când stăteam în stradă. A venit ziua când putem să ne transmitem mesajul foarte clar, ferm, prin vot. Sper să fie cât mai mulți români care să ia decizia să meargă la vot. Acum, foarte mulți români știu exact de ce să voteze și la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție. Va fi un vot semnal pentru cei care conduc România”, a spus Dacian Cioloș.

Fostul premier a votat acasă, la Zalău: „De când am drept de vot aici votez, sunt locuriel de care mă simt legat.” El a precizat însă că se poate vota la fiecare secție de vot.

„Am venit cu fratele meu, mama are tabieturile ei, o să voteze dupa ce iese de la biserică. Sora mea, cu cumnatul și nepotul care votează pentru prima dată, a împlinit 18 ani, o să voteze prima dată, la o altă secție”, a precizat președintele PLUS.

„Simt o mobilizare foarte bună și în orașe dar și în sate. După acest vot, dacă lumea se mobilizează, vom avea mediul politic să facem schimbările în bine pe care românii le așteaptă de atâta vreme”, a adăugat el.

Digi24.ro vă ține la curent cu toate informațiile despre alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție aici.

  • Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri