Dacian Cioloș: „Faptul că parlamentarii PSD au blocat audierile arată că au multe de ascuns”

Data actualizării: Data publicării:
ciolos inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Dacian Cioloș a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că parlamentarii PSD „au multe lucruri de ascuns” și că de aceea au ales să blocheze audierile ministrului de Interne Carmen Dan, a prefectului Capitalei și a șefilor Jandarmeriei, cu privire la violențele de la mitingul Diasporei din 10 august.

ciolos inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citiţi şi: Dăncilă şi Regele. Muşamalizarea afacerii Vâlcov

„Faptul că parlamentarii PSD au blocat azi audierea ministrului de Interne, a prefectului Capitalei și a șefilor Jandarmeriei arată că au multe lucruri de ascuns în dosarul violențelor din 10 august și că tratează Parlamentul României ca pe propria unealtă.

Îi avertizez pe toți cei care vor să creadă că pot ascunde adevărul acestui moment rușinos - în care Guvernul român condus de PSD a agresat cetățenii români pașnici - că nu vor reuși. Românii au învățat să vadă și să simtă minciuna și manipularea.
Toți cei responsabili trebuie să plătească penal pentru intervenția de la mitingul diasporei, iar acest partid condus de Liviu Dragnea trebuie să plătească politic.

Am încredere că justiția va ajunge la vinovați oricâte eforturi fac cei care se simt cu musca pe căciulă acum pentru a ascunde sub preș responsabilitățile pentru agresiunea din 10 august”, a scris Dacian Cioloș. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri