Dacian Cioloș îl ironizează pe Liviu Dragnea cu un articol din Times New Roman

Data publicării:
Dacian-ciolos-bani-1
Imagine prelucrată cu Dacian Cioloș și ploaia de dolari. Foto: impreunapentruromania.ro

Fostul premier Dacian Cioloș îl ironizează pe Liviu Dragnea, președintele PSD, după apariția unui articol pe site-ul de satiră și umor Times New Roman, în care se glumește că „Platforma Ro100 a fost achiziţionată de Linkedin cu 2 miliarde de dolari”.

Dacian-ciolos-bani-1
Imagine prelucrată cu Dacian Cioloș și ploaia de dolari. Foto: impreunapentruromania.ro

Articolul are titlul „Start-up Story. Platforma Ro100 a lui Cioloş, achiziţionată de Linkedin cu 2 miliarde de dolari”, iar de aici cei de la Împreună pentru România au răspuns cu o „ȘTIRE BOMBĂ: S-a vândut. Dacian Cioloș confirmă achiziția RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitația la mustață”.

În același pamflet al RO+ se menționează că „am avut discuții cu trei entități private interesate de a cumpăra proiectul nostru Platforma RO100. Cele trei entități au fost LinkedIn, un fond de investiții al lui George Soros și Liviu Dragnea.”

„Oferta de la LinkedIn a fost de departe cea mai profitabilă, deoarece plata s-a făcut cash, spre deosebire de George Soros, care și-ar fi dorit o platformă de recrutat căței care să participe la proteste. În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, el a făcut o ofertă prin care nu oferea nimic, ci dorea un procent de 90% din orice deal am încheia. Nu am reușit să îl refuzăm, pentru că a fost neclar unde îi puteam trimite răspunsul oficial: Brazilia, Alexandria, Videle sau localitatea adiacentă Bucureștiului. 

Cu această ocazie, confirmăm și faptul că cei patru indivizi care îl urmăreau pe Liviu Dragnea nu erau asasini, ci departamentul juridic al LinkedIn, care încerca să îi explice că nu îi pot plăti comision pentru tranzacția în curs.

În ceea ce privește suma încasată, ea va fi oferită ca premiu primului pesedist care poate identifica o localitate din România în care poate merge în campanie cu Liviu Dragnea fără ca acesta să fie huiduit de către cetățeni”, se mai arată în pamfletul lansat de partidul lui Dacian Cioloș.

Nu este prima oară când site-ul cu glume Times New Roman intră în atenția politicienilor. Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea, ministrul de Interne Carmen Dan și ministrul Muncii Olguța Vasilescu sunt chemate în fața instanței în data de 26 octombrie. Toate trebuie să dea o declarație în procesul în care le-au cerut daune de 500.000 de euro unor jurnaliști și publicației Times New Roman.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri