Dacian Cioloș: Nimeni nu a mandatat PSD sau ALDE să retragă România din UE

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos_govro

În spatele campaniei ROEXIT, prin care se cere retragerea României din Uniunea Europeană, există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme, afirmă fostul premier Dacian Cioloș, președintele Mișcării România Împreună.

dacian ciolos, ultima conferinta de presa prim ministru (4)
Foto: gov.ro

Citiţi şi: ROEXIT. Va fi PSD partidul anti-UE?

„Nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid și pe cei de la ALDE să provoace retragerea țării noastre din Uniunea Europeană. Am asistat la luări de poziții incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al României. Minciuni și propagandă pe bandă rulantă din partea PSD cu un singur scop, acela de a-și scăpa clienții politici de răspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al României”, a declarat Dacian Cioloș, potrivit site-ului MRI.

„În acest moment, s-a renunțat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României și a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din Uniunea Europeană. Este evident că în spatele ei există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme și în care au fost atrași și oameni de bună credință cu ajutorul unor false pretexte. Îi îndemn pe toți cetățenii României să nu cadă în această capcană și să înțeleagă că tot ce se petrece astăzi nu are legătură cu credințele sau cu orientările noastre politice. În aceste zile, decidem dacă România va mai fi sau nu parte a Uniunii Europene”, adăugat fostul prim-ministru. 

Citiți și Personaje controversate propun ieșirea României din UE. Ce „argumente” aduc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri