Cioloș publică scrisoarea primită de la Dragnea anul trecut: Să explice de ce coaliția a mințit fără scrupule

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos govro

Fostul premier Dacian Cioloș atrage atenția asupra inconsecvenței liderului PSD Liviu Dragnea cu privire la unele măsuri pe care i le reproșa în urmă cu un an guvernului condus de Cioloș, dar pe care actualul guvern le va introduce fără drept de apel.

Într-o scrisoare oficială transmisă de Liviu Dragnea lui Dacian Cioloș, pe vremea când acesta era premier, liderul PSD își exprima îngrijorarea în legătură cu „o serie de măsuri cum ar fi plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului” și „majorarea taxelor pentru cei cu activități independente”, susținând că astfel de măsuri ar avea la bază „înrăutățirea indicatorilor economici în țara noastră”.

„Din ciclul dacă doriți să revedeți: unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzătoare! Iată ce scria domnul Dragnea într-o scrisoare deschisă în 8 Septembrie 2016. Folosind aceeași măsură a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier să fie chemat în Parlament, să explice ce are de gând cu pensiile, cu indemnizațiile pentru creșterea copilului, cu taxele, cu bugetul țării în general.

Și, mai ales, să explice de ce coaliția PSD-ALDE a mințit fără scrupule oamenii anul trecut, când au promis și au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile. Este în primul rând o datorie față de cei care i-au votat”, a remarcat Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri