Dacian Cioloș și-a înregistrat oficial asociația

Data publicării:
dacian ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş a înregistrat, oficial, Asociaţia „Platforma România 100”. Organizaţia neguvernamentală îi are ca fondatori şi pe foştii miniştri Vlad Voiculescu, Dragoş Pîslaru şi pe Alin Mituţa, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloş.

dacian ciolos

Asociaţia are ca obiectiv participarea activă la viaţa publică, prin promovarea principiilor Platformei România 100. Mai exact, organizaţia militează pentru o Românie fără corupţie şi o clasă politică responsabilă.

Dacian Cioloș este președintele comitetului director al noii asociații. Vlad Voiculescu și Dragoș Pîslaru sunt vicepreședinți, iar Alin Mituța este director executiv, potrivit datelor înregistrate la tribunal, relatează România liberă.

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat, joi, într-un interviu la RFI, că organizaţia neguvernamentală pe care o va lansa alături de membri ai Guvernului pe care l-a condus ia în calcul „foarte serios inclusiv un proiect politic nou, o mişcare politică sau un partid politic”.

Fostul premier a vorbit despre obiectivele organizaţiei neguvernamentale pe care o va lansa: „E o organizaţie neguvernamentală cu obiective politice, în măsura în care politică înseamnă să fi preocupat de viaţa cetăţii, de ceea ce se întâmplă în societate. Aş vrea în primul rând şi am vrea în primul rând, pentru că vor fi parte a acestei asociaţii, în momentul în care o vom lansa, mai mulţi dintre membrii fostului Guvern, la nivele diferite, aş vrea să continuăm să lucrăm pe anumite proiecte pe care le-am început cât am fost la guvernare şi care nouă ni se par importante ca ele să fie implementate şi în domeniul economic, şi în domeniul social, în domeniul educaţiei, în domeniul sănătăţii şi aşa mai departe”.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri