Dan Barna: Guvernul Dăncilă ne duce în război

Data publicării:
usr dan barna agerpres
Dan Barna, președintele USR. Foto: Agerpres

Liderul USR, Dan Barna, cere „urgent demisia” lui Mihai Fifor, după ce ministrul apărării ar fi afirmat că la baza de la Deveselu se află rachete balistice.

usr dan barna agerpres
Foto: Agerpres

Dan Barna numește declarația de marți seară a ministrului apărării ca fiind „iresponsabilă” și care confirmă „toată retorica războinică a Rusiei împotriva României și a NATO”.

Mesajul integral de pe Facebook al președintelui USR:

Guvernarea inconștienților și ignoranților!

Mihai Fifor, ministrul Apărării afirmă, greșit, că avem rachete balistice, adică ofensive, nu interceptoare, adică defensive, la Deveselu. O declarație suficientă cât să confirme, cu iresponsabilitate, toată retorica războinică a Rusiei împotriva României și a NATO. Mihai Fifor trebuie să demisioneze urgent! Îi cer demisia!

Și declarația asta năucitoare vine la doar o săptămână după ce protectorul oilor ministrul Agriculturii Petre Daea, compara sacrificarea sanitară a porcilor bolnavi de pestă cu Holocaustul, cel mai mare genocid din istorie.

În ciuda protestelor oficiale ale Israelului, organizațiilor pentru combaterea antisemitismului și ale societății civile. Petre Daea este încă în funcție, ceea ce nu s-ar putea întâmpla într-o țară normală cu un guvern responsabil.

La fel și șefa guvernului ignoranților Viorica Dăncilă după eșecul răsunător al turneului balcanic, presărat de gafe diplomatice inacceptabile.

Unde ne duce acest Guvern? Direct în război?”

Mihai Fifor a declarat astăzi că a fost vorba de o eroare de interpretare și nu ar fi afirmat că la baza de la Deveselu se află rachete balistice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri