Dan Barna: Referendumul pentru familie, o exploatare a fricii

Data actualizării: Data publicării:
dan barna agerpres_9869948

Senatorii au votat pentru redefinirea familiei în Constituție. Astfel, referendumul pentru modificarea Constituției ar putea avea loc la începutul lunii octombrie. „Aruncăm o mulţime de bani ca să rezolvăm o problemă pe care nu o avem. E o risipă de resurse pe o temă care nu e de actualitate. E o exploatare a fricii”, a declarat la Digi24 Dan Barna, deputat USR.

El a spus că acest proiect de revizuire a articolului 48 din Constituţie nu rezolvă problemele reale ale societăţii: „Viaţa niciunui cetăţean din România nu se va schimba nici măcar cu o jumătate de felie de pâine, nicio femeie abuzată nu va avea o viaţă mai confortabilă, niciunui copil flămând nu i se schimba nimic din destin”.

Deputatul USR a subliniat că această temă este falsă şi artificială, pentru că rezolvă o problemă pe care nu o are nimeni.

El a adăugat că e greu de spus ce se ca întâmpla la referendum şi că până la urmă „e un fel de recensământ pentru dezbinare”.

„Va fi probabil un scor mare în favoarea acestei iniţiative, pentru că oamenii au această temere nerealistă”, a declarat Dan Barna.

FOTO: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri