Dan Șova: Mesajul lui Traian Băsescu l-ar face invidios pe inventatorul absurdului

Data publicării:
2403sova-56534

„Nu pot să nu remarc cu umor fractura logică din afirmaţiile domnului preşedinte Băsescu. A spus că PDL s-a putut manifesta ca organizație democratică atât timp cât a simţit prezenţa unui lider autoritar. Eu cred că asta face invidios şi pe inventatorul absurdului. În rest, nu ştiu ce să vă spun. E mult umor”, s-a amuzat Dan Şova,ministrul Marilor Proiecte.

Ruptura lui Traian Băsescu de PDL deschide posibilitatea unei colaborări între democrat-liberali şi PNL, este de părere preşedintele liberalilor, Crin Antonescu. În exclusivitate pentru Digi24, liderul PNL a declarat că democrat liberalii sunt cei care s-au despărţit de Traian Băsescu, prin realegerea lui Vasile Blaga în detrimentul candidatului preferat de şeful statului.

Crin Antonescu vede în deznodământul convenţiei PDL o reacţie a partidului împotriva lui Traian Băsescu. În acest context, preşedintele PNL a adus în discuţie perspectiva unei colaborări cu democrat liberalii.

„PNL este un partid de drepta, care este interesat de viitorul dreptei românești. Sigur că asta deschide perspectiva unui alt tip de dialog între noi”, a spus liderul liberalilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri