Dan Voiculescu a acuzat PNL de trădare şi imoralitate. Ce a răspuns Crin Antonescu

Data publicării:
voiculescu

„PNL-ul ne-a jignt și pe noi, continuă să aibă atitudini imorale vis-a-vis de PSD, încearcă să zâmbească, să se împrietenească cu Traian Băsescu, cu PDL, cu alte forțe politice”, a spus Dan Voiculescu, președintele fondator al PC.

Acuzaţiile lui Dan Voiculescu au primit replica din partea liderului PNL, Crin Antonescu.

Nu mă interesează dacă Voiculescu e supărat sau nu, nu mă interesează daca e suparat, de ce e supărat. Dan Voiculescu și nimeni altcineva nu își pot permite să vorbească la adresa PNL astfel, cu atât mai mult acuzația lui Voiculescu e aberantă și mincinoasă”, a spus Crin Antonescu, președintele PNL, în emisiunea „Kilometrul 0”.

Nu doar partenerii din USL au fost ţinta atacurilor lui Dan Voiculescu, ci şi președintele Traian Băsescu.

Președintele lansează public ideea, dorim aplicarea articolului 86 din Constituția României, care spune că președintele poate fi acuzat de înaltă trădare. Mă gândeam că dacă, fiind ideea lui, nu e o idee bună pe care să o propunem să o discutăm în USL”, a mai spus Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu a oferit liderilor USL şi un argument.

„Datorii internaționale ale României de primit, creanțe, șterse de domnul președinte că așa a vrut el, ca și cum erau banii lui de buzunar”, a adăugat Voiculescu.

Propunerea lui Dan Voiculescu nu este sprijinită şi de preşedintele PC, Daniel Constantin, care a precizat că nu crede în varianta acuzării şefului statului şi nu va propune o astfel de discuţie în USL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri