Dăncilă, la Digi24: În sondaje sunt aproape de scorul partidului. Nu sunt o locomotivă

Data actualizării: Data publicării:
dancila-digi24

Toți liderii PSD vor plăti, dacă rezultatul la alegerile prezidențiale din toamnă este sub așteptări. Iar așteptările sunt mari: câștigarea funcției de președinte. Declarațiile au fost făcute de Viorica Dăncilă, la Jurnalul de seară.

Liderul PSD recunoaște că, în sondaje, popularitatea sa este sub cea a partidului. Însă este încrezătoare că va crește și va deveni o locomotivă electorală. În caz de eșec, promite că va demisiona, împreună cu toți baronii locali.

E de datoria mea ca președinte PSD să îmi asum această candidatură și efectiv să conduc spre câștig partidul. Obiectivul este să câștigăm alegerile prezidențiale. Domnul președinte Iohannis spunea pas cu pas, noi spunem tur cu tur. Este normal să ne asumăm fiecare rezultatele. Așa cum în teritoriu fiecare județ, comunitate își asumă un anumit target și eu va trebui să îmi asum anumite lucruri. Este o demisie de onoare pe care trebuie să o aibă în vedere toți cei care nu vor atinge acel scor. În sondaje stau destul de bine, sunt aproape de scorul partidului. Nu pot să spun că în acest moment sunt o locomotivă. Sper ca prin campania pe care o fac să devin o locomotivă pentru partid”, a declarat Viorica Dăncilă, la Digi24.

Puteți urmări înregistrarea integrală a emisiunii aici.

Citește și

CTP a comentat declarațiile Vioricăi Dăncilă despre 10 august: „O zicere pentru pitecantropi!”

De ce nu-i va sancționa Dăncilă pe parlamentarii PSD care au votat controversatele modificări la legile justiției

Dăncilă îi răspunde lui Tăriceanu: Nu se poate vorbi doar despre primul tur, PSD merge să câștige alegerile

Viorica Dăncilă despre Laura Codruța Kovesi: Dacă se adeverește o acuzație, ce vom face noi ca țară, ca imagine?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri