Dăncilă reacționează la contestarea Congresului PSD de către Dragnea: Toți bărbații din România și-au găsit ținta

Data publicării:
Dancila trimite noi propuneri la cotroceni
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Șefa PSD, Viorica Dăncilă a spus că toți bărbații din România „și-au găsit o țintă perfectă”. Ea a răspuns astfel unei întrebări referitoare la contestarea, de către Liviu Dragnea, a congresului în care a fost aleasă președinte PSD.

„Nu știu încă de această acțiune pe care a întreprins-o dumnealui (Liviu Dragnea – n.r.) dar m-am obișnuit. Am văzut că toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă. Toți vor să se lupte cu premierul României. Nu mai au nimic de împărțit între ei, toți vor ca premierul României să plece de la palatul Victoria, să nu mai fie președinte de partid. Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe și să demonstrez că greșesc”, a spus Dăncilă, potrivit Mediafax.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a depus, la începutul lunii august, la Tribunalul București, o contestație care vizează deciziile luate la Congresul din 29 iulie, în urma căruia Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al PSD. Contestația a fost respinsă.

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Citiți și:

VIDEO&FOTO Viorica Dăncilă, în vizită la Bogați, cu rochie de firmă și broșă Chanel

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri