Dăncilă va participa la festivităţile de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar nu știe dacă merge la recepţia de la Cotroceni

Data publicării:
klaus iohannis si viorica vasilica dancila
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Viorica Vasilica Dăncilă a anunţat miercuri că va participa la festivităţile organizate pe data de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar a spus că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni.

iohannis dancila juramant ministri inquam octav ganea 20181120163944_OGN_0924-01
Viorica Vasilica Dăncilă a anunţat că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni - Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Da, am primit invitaţie. Voi participa la evenimentele dedicate zilei de 1 Decembrie. Este an centenar şi cred că prin această participare arăt respectul faţă de 100 de ani de la Marea Unire şi cred că e important ca la acest eveniment să particip. (...) După cum aţi putut observa, atunci când am fost invitată (la recepţia de la Palatul Cotroceni - n.r.) am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte, să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu vă pot da un răspuns exact”, a arătat ea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu ştie dacă a primit sau nu invitaţie pentru recepţie şi pentru ceremonia de la Arcul de Triumf.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri