Dăncilă: Votul de azi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila fb dancila
Foto: Facebook/ Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, marți, după validarea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului, că votul din plen certifică faptul că PSD încă are majoritate în Parlament, potrivit Mediafax.

„Felicitări domnului Teodor Meleșcanu pentru alegerea în funcția de președinte al Senatului României! Votul de astăzi certifică faptul că PSD are în continuare majoritate în Parlament și că, așa cum am spus și aseară, avem curajul și încrederea să venim la vot cu un nou guvern. Am ales să îl sprijinim pe domnul Meleșcanu pentru a ne reconfirma buna-credință și asumarea programului de guvernare cu care am pornit în 2016, precum și respectul față de cei care au preferat să nu fugă de responsabilități. Ieșirea de la guvernare a fost luată de un grup restrâns din ALDE, iar votul de astăzi - precum și dorința domnului Meleșcanu și a altor colegi de menținere a acestei guvernări - confirmă faptul că sunt mulți oameni responsabili în acest partid care respectă angajamentul pe care ni l-am luat, împreună, în fața oamenilor”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat că partidul își va continua activitatea în ciuda atacurilor.

„În ciuda tuturor speculațiilor și a atacurilor candidaților de profesie, noi continuăm pe drumul pe care am pornit, cel al respectului față de români și al împlinirii promisiunilor făcute”, a adăugat Dăncilă.

Senatorul ALDE Teodor Meleșcanu a fost ales președinte al Senatului, obținând în turul II 73 de voturi. Propunerea aparține PSD.

Editor web: Liviu Cjan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri