Dăncilă: ”Vreau să vă spun cu fermitate: Nu voi ceda"

Data actualizării: Data publicării:
dancila langa dragnea sedinta psd - inquam ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duiminică, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD că, în ciuda perioadei grele şi a jignirilor, nu va ceda. ”Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut” a precizat premierul.

dancila langa dragnea sedinta psd - inquam ganea
Foto: Inquam/Octav Ganea

Viorica Dăncilă a declarat, duminică, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al PSD că a trecut printr-o perioadă grea și le-a mulţumit colegilor pentru susţinere.

”Vă multumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi acordat-o necondiţionat, mai ales când avalanşa de jigniri s-a pornit asupra mea. V-am simţit pe toți alături şi la bine şi la greu”, a spus Dăncilă, citat de News.ro.

Adresându-se preşedintelui Liviu Dragnea, Dăncilă a spus: ”Au fost zile dificile, cu atacuri murdare, însă mi-am spus că, dacă dumneavoatră aveţi puterea de a merge mai departe, în ciuda tuturor loviturilor, şi noi trebuie să avem această forţă”.

”Vreau să vă spun cu fermitate. Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic care ştie ce are de făcut”, a mai spus Dăncilă.

Reuniunea Consiliului Naţional al PSD a început, duminică, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 600 de social-democraţi. La şedinţă participă şi preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. În cadrul reuniunii urmează să fie validat preşedintele Consiliului Naţional şi să fie aleşi şefii departamentelor de specialitate ale partidului. 

Este așteptat ca în ședința CEx social-democrații să discute despre adoptarea unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere. O solicitare în acest sens a formulat deja primarul sectorului 1, Daniel Tudorache. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri