De ce a lipsit Cătălin Predoiu de la ceremonia de validare a mandatului lui Klaus Iohannis

Data publicării:
predoiu la impartial

E adevărat că am lipsit câteva zile pentru că a trebuit să fiu alături de cineva foarte apropiat pentru rezolvarea unei probleme personale. S-a încheiat cu succes, totul e în regulă. De altfel, mi-am anunțat colegii în prealabil, inclusiv pe dl. Iohannis. Regret că n-am fost la acea ceremonie, e un fapt istoric, mi-ar fi părut bine să fiu și eu acolo. Dar, știți cum e, mai bine să fii prezent în război și să lipsești la ceremonii triumfătoare decât invers. Cred că e mai bine așa”, a spus Cătălin Predoiu în emisiunea „Imparțial” de la Digi24.

El a precizat că a fost o problemă personală, rezolvată, minoră, dar campania nu a lăsat timp decât în aceste câteva zile pentru a se ocupa de ea.

 Întrebat dacă este pregătit să devină premier, Cătălin Predoiu a spus că da, însă a ținut să sublinieze că „nu și-a pierdut capul și înțelege foarte bine ce înseamnă preluarea unei asemenea responsabilități”. Nu a putut preciza însă un orizont de timp. „Vom vedea. Când va fi, va fi, dacă va fi. Important e să fii pregătit”, a spus Cătălin Predoiu.


„Partidul mi-a făcut această onoare să mă desemneze. Nu mi-am pierdut capul. Sunt tot ăla dinainte. Înţeleg foarte bine ce responsabilitate înseamnă, câtă speranță se pune într-un partid când se face o astfel de nominalizare. Sunt gata cu toată energia să satisfac aceste speranţe şi să le văd împlinite, când va fi cazul. De multe ori, numai cineva de sus știe când e cazul”, a spus Cătălin Predoiu. „Acum mă preocupă să nu pierdem contacul cu oamenii care au spus Vrem altceva!”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri