De ce merg PNL şi PSD pe liste separate la europarlamentare: „Nu vreau să ne trezim cu un scor prost” - Victor Ponta

Data publicării:
vponta

Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal candidează separat la alegerile europarlamentare pentru că în acest mod vor obţine mai multe voturi, justifică premierul Victor Ponta scrutinul pe liste separate anunţat sâmbătă, la Congresul PSD. „Eu nu vreau să-i văd fericiţi, liniştiţi, şi să ne trezim că la europarlamentare vom lua un scor prost”, a lămurit liderul PSD.

Victor Ponta a precizat, într-o emisiune televizată, că Uniunea Social Liberală ar lua mai puţine voturi la alegerile pentru Parlamentul European, un scrutin care, de regulă, nu aduce mulţi alegători la urne. De altfel, premierul le-a recomandat colegilor săi de partid să se considere în campanie electorală începând chiar de luni, 22 aprilie.

Am vorbit şi asta cu Crin Antonescu. Noi, ca USL, la europarlamentare, în mod sigur am lua mai puţin decât PSD separat şi PNL separat. La europarlamentare contează mobilizarea structurilor de partid. Eu nu vreau să-i văd fericiţi, liniştiţi, şi să ne trezim că la europarlamentare vom lua un scor prost”, a afirmat liderul social-democrat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri