De ce nu au reacţionat femeile din spatele lui Şerban Nicolae în timpul jignirilor acestuia

Data actualizării: Data publicării:
cosette

Deputata USR Cosette Chichirău a vorbit la Digi24 despre incidentul de ieri din Parlament, unde a fost jignită de senatorul PSD Şerban Nicolae şi despre lipsa de reacţie a celor prezenţi, în special a femeilor.

„Multă lume a reacţionat, mii de oameni au transmis mesaje de încurajare. Şerban Nicolae nu e reprezentativ pentru România, nici pentru PSD.

Parlamentarilor USR nu li s-a permis să-şi susţină punctul de vedere. L-am întrebat pe Şerban Nicolae ce căuta acolo, voiam să ştiu dacă e acolo să ne intimideze sau să îşi îndemne colegii să voteze cum vrea grupul.

Filmarea este relevantă pentru că arată că în Parlament nu e o dezbatere adevărată, că o majoritate interpretează acest vot majoriatr ca un cec în alb, arată încălcarea Constituţiei şi alunecarea României spre dictatură, Rusia şi Turcia. Vedem că oamenii care sunt în Parlament folosesc un limbaj absolut inadmisibil”, a declarat Cosette Chichirău la Jurnalul de Seară.

Întrebată de ce nu au reacţionat în niciun fel femeile aflate în spatele lui Şerban Nicolae, deputata USR a răspuns că „probabil şi acestea au fost intimidate”.

„E un comportament uzual pentru Şerban Nicolae, la Senat sunt plângeri la adresa lui, Tăriceanu refuză să le dezbată. Eu voi cere suspendarea lui Şerban Nicolae pentru şase luni”, a adăugat Cosette Chichirău.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri