De ce vrea ministrul Finanțelor ca angajații ANAF să stea cu ochii pe tv

Data actualizării: Data publicării:
teodorovici 180131_GUVERN_SEDINTA_053_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Eugen Teodorovici. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cu ochii la televizor, să înveţe de la şeful lor cum să comunice. Altfel, îşi riscă locul de muncă. Este noua sarcină de serviciu pe care le-a transmis-o angajaţilor ANAF ministrul Finanţelor. Invitat într-o emisiune la postul Antena 3, Eugen Teodorovici a explicat că el este un bun exemplu pentru funcţionarii de la ghişee care încă nu ştiu să vorbească atunci când contribuabilii au nevoie de lămuriri şi ajutor.

teodorovici 180131_GUVERN_SEDINTA_053_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Eugen Teodorovici: Eu am să fac multe incursiuni, să zic aşa, prin birourile din ţară, din Bucureşti, şi din toată ţara. Şi le spun foarte clar. Nu vreau să ameninţ pe nimeni

Moderator: Vă referiţi la angajaţii de acolo.

Eugen Teodorovici: Da, la angajaţii ANAF-ului. Să fie foarte atenţi când ies la televizor sau când comunic. Trebuie să fie atenţi la tot ceea ce spun. Şi să preia fiecare exact acelaşi stil, ritm, mod de a discuta și de a comunica cu oamenii. Dacă voi intra şi voi vedea la faţa locului că se întâmplă chestiuni de neacceptat - felul în care se poartă la ghişeu, felul în care răspund la ghişeu, orice, orice... Repet încă o dată: omul pleacă, indiferent cine se supară. Pentru că pentru mine este mai important acel contribuabil care îmi dă mie bani la stat ca să pot să ţin un funcţionar”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri