Declaraţia nopţii vine de la Vaslui: „Surpriza nu este rezultatul PSD, ci că există cetăţeni care pot vota cu PMP şi USR”

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan usr_fb

În judeţul Vaslui, PSD a obţinut un procentaj net superior mediei pe ţară - 55%. Liderul social-democraţilor a rămas, însă, cu unele nedumeriri.

nicusor dan usr_fb

”Surpriza în aceste alegeri nu este rezultatul obţinut de PSD, ci faptul că există cetăţeni care pot vota cu PMP şi USR. Nimeni nu poate decela care sunt motivele unui astfel de vot pentru că pe Traian Băsescu îl ştiu toţi ce poate face, iar pentru cei de la USR nimeni nu ar putea ghici ce ar putea face. Dar, cum spunea un celebru dramaturg român, nu-s ultimele alegeri”, a declarat, luni, pentru News.ro, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

În ceea ce priveşte procentul obţinut de PSD Vaslui, de 55% din opţiunile electoratului, liderul social-democraţilor vasluieni crede că judeţul are ”cei mai instruiţi alegători”. ”Ceea ce au demonstrat, de această dată alegătorii vasluieni este că sunt unii dintre cei mai instruiţi alegători din ţară, că îşi cunosc, respectă şi votează pentru interesele lor. În ceea ce-i priveşte pe liberali, aceştia au demonstrat că nu există sau că există doar parţial”, a conchis Dumitru Buzatu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri