Declaraţia prin care Carmen Dan se delimitează de afirmaţiile lui Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
dragnea_carmen dan_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_

Ministrul de Interne, Carmen Dan, se distanțează de declarațiile lui Liviu Dragnea, cel care spunea că în 10 august, în Piața Victoriei s-a încercat o lovitură de stat. Carmen Dan susține că ea nu a folosit niciodată acești termeni în declarațiile sale publice.

dragnea_carmen dan_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Răspunsul ministrului vine ca urmare a unei interprelări depuse de vicepreşedintele PNL Florin Roman, deputat PNL.

Citiţi şi:

Dragnea, audiat la Parchet: Am prezentat dovezile despre lovitura de stat din 10 august. Nu am depus documente

Florin Roman a declarat luni că i-a adresat o interpelare ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la sintagma folosită de aceasta și de liderul PSD, Liviu Dragnea, "lovitură de stat".

"Carmen Dan se leapădă de Dragnea: <Nu am folosit niciodată sintagma de lovitura de stat sau de tentativa de lovitura de stat>, este răspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute. Ministrul de Interne mai susține că nu are altceva de adăugat în legătură cu acest subiect, că toate precizările sunt cuprinse în declarații publice. Răspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficială a minciunii și manipulării PSD, legate de <lovitura de stat> de la mitingul din 10 august", a transmis vicepreședintele PNL Florin Roman într-un comunicat de presă.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în mai multe rânduri că în 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri