Delirul de final al PSD-ului. Titus Corlățean: Ce normalitate e cea în care voci neomarxiste din USR anunță obligația avortului?

Data actualizării: Data publicării:
vot titus corlatean

Senatorul PSD Titus Corlățean a atacat în termeni duri, joi, în plenul Parlamentului, liderii Opoziției, denumindu-i, printre altele, „securiști” și „oamenii binomului” și anunțând că „voci neomarxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligația avortului pentru femei fără venit”.

„ (...) Dărămâarea Guvernului României este condiția esențială pentru normalitate, un cuvânt atât de drag patronului dvs. de la Cotroceni. Mă întreb, ce normalitate este cea în care voci importante neomarxiste din USR anunță că se impune stabilirea obligația avortului pentru femei care nu au venit mediu pe economie sau că neomarxiștii vor prolifera, după preluarea guvernării, căsătoriile și parteneriatele gay în România? Asta este România lucrului bine făcut!”, a declarat Titus Corlățean, înaintea votului pe moțiunea de cenzură.

Parlamentarul i-a atacat în termeni duri pe cei din Opoziție.

„Chiar ne putem imagina o fotografie de familie care să reunească, într-o armonie desăvârșită, pe de o parte neomarxiștii, #rezist, USR, fii sau fiice sau nepoți de generali securiști desconspirați de CNSAS. Mai spun o dată, ca să înțelegeți, securiști deconspirați de CNSAS, așa cum este cazul liderului de la USR București, capitala României, sau consiliați de rezerviști cu mari stele pe umăr, profitori anteriori ai unor afaceri grase cu instituțiile statului, alături de Petrov și echipa, pentru că, nu-i așa, marile spirile se întâlnesc, cu un ax central fixat de urmașii lui Brătianu, adoratori ai noilor securiști și apărători ai abuzurilor comise de cei care au renunțat la statutul onorabil de ofițer de informații pentru a deveni securiști, împreună cu vajnicii, curajoșii luptători ai doamnei Kovesi”, a completat Corlățean, potrivit Mediafax.

El i-a atacat și pe cei din UDMR: „Din fotografie nu vor să lipsească nici colegii din UDMR care-și încarcă de fiecare dată bateriile, politice binențeles, când cu unii, când cu alții. Curat consecvenți”.

„Nu veți deveni niciodată o alternativă, voi, toți cei care ați apărat binomul securist SRI-DNA-Kovesi, care ați legitimat abuzurile în justiție”, a conchis senatorul PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri