Deputat amenințat cu excluderea din PSD: „E mai uşor să cadă nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului”

Data publicării:
adriann todo
Foto: Facebook/ Deputat Adrian Todor

Deputatul PSD de Arad Adrian Todor spune că președintele partidului, Marcel Ciolacu, știa că este în carantină. Todor este unul dintre social-democrații care nu au fost azi la Parlament, când trebuia votată moțiunea de cenzură la adresa guvernului Orban.

Declarația vine după ce Ciolacu a anunțat că va propune excluderea din partid a celor care au lipsit azi de la Parlament.

„În cei patru ani de activitate parlamentară, nu am lipsit la nicio moţiune, nu am încălcat niciodată disciplina de partid, nu am avut niciun vot sau vreo acţiune care să nu se încadreze în linia partidului. Sunt membru PSD de peste 20 de ani, iar dacă în această perioadă de timp nu am fost nici şantajabil, nici cumpărat de cei care au fost la putere de-a lungul anilor, nu voi fi nici de acum încolo”, arată Todor într-un comunicat de presă.

El spune că lipsa de la Parlament are o poveste foarte simplă, pe care preşedintele Marcel Ciolacu o ştie.

„I-am trimis documentele justificative, dar e mai uşor să cadă nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului cei care nu au putut sau nu au vrut să treacă această moţiune. În data de 28 august 2020, prin adresa nr. 1686, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad a emis o decizie de carantinare pe numele meu, pentru 14 zile, întrucât am fost contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19! Conform legii pe care şi eu am votat-o, alături de colegii din PSD, şi deciziei DSP Arad, am obligaţia de a sta în carantină până în data de 10.09.2020. Asta spune negru pe alb decizia DSP, precizează deputatul social-democrat.

„Ce să înţeleg, domnule preşedinte Marcel Ciolacu? Trebuia să încalc legea şi să mă aleg cu un dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, să fiu prezent la Parlament şi poate să îmbolnăvesc câţiva colegi, în cazul în care sunt purtător al virusului? Cine respectă legea este dat afară din PSD, după cum aţi anunţat chiar dumneavoastră astăzi, sau e considerat trădător?, se întreabă deputatul.

El consideră că şi-a făcut datoria de cetăţean responsabil atunci când a decis să nu fie prezent în Parlament.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri