Deputat în Comisia SPP: Dragnea vrea discreditarea serviciilor şi subjugarea lor

Data publicării:
adrian todoran

Un deputat din Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază în activitatea unor partide spune că „expunerea publică a conducerii SPP, printr-o adevărată condamnare în spaţiul public a reprezentanţilor serviciului respectiv, reprezintă un atentat la siguranţa naţională”.

adrian todoran
Adrian Todoran îi acuză de abuzuri pe liderii PSD-ALDE

„Dincolo de lipsa de oportunitate a unei astfel de comisii, ce angrenează eforturi inutile, expunerea publică a conducerii SPP, printr-o adevărată condamnare în spaţiul public a reprezentanţilor serviciului respectiv, reprezintă un atentat la siguranţa naţională. Se încearcă, în mod absolut evident, discreditarea serviciilor şi subjugarea lor interesului politic”, scrie, pe blogul său, deputatul PMP Adrian Todoran.

„De ce? Pentru că nişte oameni profesionişti, neobişnuiţi cu vehicularea informaţiilor de serviciu la nivelul şpriţului de seară, nu au înţeles să răspundă ordinelor politice primite din partea unor găşcari al căror scop comun este acela de a-şi proteja interesele financiare, aflate în multe situaţii în afara legii”, continuă acesta.

Adrian Todoran mai spune că este îngrijorat de „modul abuziv în care procedează liderii Coaliţiei de guvernare PSD-ALDE, prin înfiinţarea de diverse comisii, care de care mai lipsite de importanţă şi relevanţă pentru românul de rând”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri