Deputat PNL: Azi, în România, „duba a ajuns unitatea de măsură a eficienţei guvernării Ponta”

Data publicării:
george scutaru parlament

George Scutaru a declarat, într-un discurs cu ocazia lansării candidaţilor PNL la europarlamentare, că liberalii au cel mai bun tandem pentru prezidenţialele din toamnă, în persoana lui Crin Antonescu pentru poziţia de preşedinte şi Klaus Iohannis ca premier.

Astăzi, în România, duba a ajuns unitatea de măsură a eficienţei guvernării Ponta, duduie economia, pe de-o parte, spune Victor Ponta, duduie şi dubele spre Parchetul General cu oameni de vază din PSD care confundă din ce în ce mai mult propriul buzunar cu bugetul României, ca pe vremea lui Adrian Năstase. Şi fiindcă vorbim de vremurile lui Adrian Năstase, vă rog să vă aduceţi aminte cât de mare, cât de tare se credea PSD în 2004 şi ce s-a întâmplat: au pierdut alegerile prezidenţiale şi le vor pierde şi în acest an, cu siguranţă”, a spus George Scutaru.

Deputatul a mai spus că liberalii sunt singurii care vor putea pune capăt „abuzurilor acestui regim din ce în ce mai corupt al PSD, care seamănă tot mai mult cu regimul autoritar al lui Traian Băsescu”.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri