Deputat PNL: Firea ar trebui să plece din funcția publică înaintea lui Grindeanu

Data actualizării: Data publicării:
raetchi

Gabriela Firea ar trebui să plece din funcția publică înaintea lui Sorin Grindeanu, dacă este luat în calcul bilanțul activității, considerul deputatul PNL Ovidiu Rațechi.

Faptul că Gabriela Firea e vârf de lance în lupta împotriva lui Grindeanu, pe care îl atacă zilnic pentru neîndeplinirea unor puncte din programul de guvernare, este caraghios și riscant pentru ea. Cum să îi ceri tu demisia pentru ineficiență, când nu ai pus în practică, până acum, în Capitală, niciun angajament electoral important?”, afirmă deputatul pe Facebook.

Cum să îi spui tu că se cramponează de funcție, când, la București, nu le permiți cetățenilor care îți solicită demisia să strângă semnături în mod organizat? Cum să îi reproșezi tu că s-a baricadat singur în Guvern, când porțile din Primăria București sunt închise pentru orice cetățean care vrea să își exprime un punct de vedere sau sa asiste la lucrări?”, adaugă el.

Dacă bilanțul activității ar fi un criteriu real în PSD, Gabriela Firea ar trebui să plece din funcția sa publică mult mai repede decât Sorin Grindeanu”, consideră Ovidiu Raețchi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri