Deputat USR: Dacă pe Călin Farcaș îl chema Liviu Dragnea statul român ar fi găsit foarte repede 1 milion de euro

Data publicării:
calin farcas

Deputatul USR Tudor Pop scrie, pe pagina sa de Facebook, că moartea lui Călin Farcaș, tânărul de 29 de ani care a așteptat doi ani pentru un transplant de plămâni care nu a mai venit, este o tragedie națională, întrucât oricine poate ajunge în situația brașoveanului. 

Citește și:

Ultimul mesaj postat de Călin Farcaș: „Nu mai am putere să mă lupt și cu statul. Este extrem de frustrant și umilitor”

Cum a murit, cu banii în mână, Călin Farcaș, așteptând de 2 ani un transplant de plămâni. Statul român l-a lăsat de izbeliște

„Dacă pe Călin Farcaș îl chema Liviu Dragnea, cu siguranță statul român ar fi găsit foarte repede un milion de euro necesari să plătească taxa pentru prelungirea înțelegerii cu rețeaua Eurotransplant.

Probabil că zilele astea am fi votat pe repede înainte un proiect de lege care ar fi deblocat suma necesară pentru realizarea transplantului.

Tragedia acestui tânăr este, de fapt, tragedia a milioane de români ignorați de un stat eșuat în mâinile unor ticăloși. Este tragedia noastră.

În locul lui Călin putea fi oricine. Puteam să fiu eu, puteai să fii tu, putea să fie cineva apropiat.

Românii sunt oameni buni. Se mobilizează, strâng bani, dar nu pot câștiga în fața unui stat care își condamnă cetățenii la moarte. În fața unor politruci care ne strigă în față ”muriți în sărăcie” într-o formă sau alta.

Există o singură soluție. Să ne salvăm singuri prin implicare și organizare. Și astfel va veni și ziua când nu va mai conta cum ne cheamă”, scrie deputatul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri