Deputat USR: În PSD e o răfuială de tip mafiot. Sunt supărați că Dragnea nu împarte banii statului

Data actualizării: Data publicării:
protest 180310_PSD_CONGRES_12_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ionuț Moșteanu, deputat USR, a declarat pentru Digi24 că ceea ce se întâmplă în aceste zile în PSD nu este altceva decât o răfuială de tip mafiot. Moșteanu pune lupta internă din rândul social-democraților pe seama accesului la resurse, care sunt controlate exclusiv de șeful PSD.

Ionuț Moșteanu, deputat USR: „Ce vedem că se întâmplă astazi în PSD e o răfuială de tip mafiot. PSD-iștii sunt supărați că Dragnea nu împarte resursele, banii statului în PSD, cum erau ei învățați și scad în sondaje. Sunt două mari supărări și vor să îl dea afară pe Dragnea, nu vorbesc că țara este prost guvernată, despre pesta porcină, blocajul din infrastructură...

Astăzi nu e vorba despre viitorul României, e vorba de bătălia lor, acest partid a dovedit că nu e în stare să guverneze.

Eu cred că dragnea va rămâne în picioare și acesta este un dezastru pentru țară și varianta în care Dragnea pică și vine Dăncilă e un dezastru la fel de mare. Înlocuim corupția cu incompetența și nu văd ieșirea pentru România, acest partid trebuie să facă un pas în spate și să lase guvernarea.

Sunt discuții, dar trebuie să vedem ce se întâmplă in CEx, o parte din parlamentarii PSD sunt nemulțumiți de varianta în care Dragnea rămâne în picioare, dar cred că țara asta poate fi guvernată mai bine, e un moment în care putem! Vorbim de moțiune de cenzură în funcție de matematica parlamentară pe care o vom vedea din dupa-amiaza asta încolo, în funcție de ce se va întâmpla în Cex.

Nu întâmplător USR depune în Parlament inițiativa „Fără penali în funcții publice”. Tocmai am terminat de descarcăt aproximativ 700 și ceva de mii de dosare. Mai sunt câteva pe drum. Avem nevoie de altfel de politicieni. Dragnea și Dăncilă trebuie să lase România.”

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri