Deputat USR: Încercăm să blocăm legile justiției/Dragnea a părăsit exasperat ședința, Bacalbașa ne trimite injurii

Data publicării:
parlament romania
Foto: Agerpres

Deputatul Uniunii Salvați România (USR) Cornel Zainea a relatat, pe pagina sa de Facebook, despre cum decurge sedința din Parlament, în care parlamentarii coaliției PSD-ALDE au inclus pe ordinea de zi dezbateri asupra proiectelor referitoare la statutul judecătorilor și procurorilor și modificării Legii ANI

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acesta afirmă că încercările USR de a bloca legile justiției i-au iritat pe membrii PSD și ALDE, inclusiv pe liderul PSD și al Camerei Deputaților Liviu Dragnea, care a părăsit ședința. Potrivit News.ro, preşedintele Senatului, Călin Popescu- Tăriceanu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi primarii de sectoare discută cu liderul PSD Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor. Aceştia au intrat în biroul lui Liviu Dragnea în jurul orei 12:20.

„Încercăm să blocăm în Parlament legile justiției (prin legea care va intra la vot azi, procurorii vor fi subordonați Ministerului Justiției). Până acum am câștigat o oră, spre disperarea pesediștilor. Am cerut eliminarea acestor legi de pe ordinea de zi în această zi de doliu, dar majoritatea parlamentară nu a acceptat acest lucru.

Drept urmare, facem uz de procedurile parlamentare pentru a câștiga timp, săptămâna viitoare vor începe dezbaterile legate de buget, apoi lumea va pleca acasă pentru vacanța de Crăciun (chiar și azi sunt doar 210 deputați prezenți din 329). Apoi vine vacanța parlamentară.

În 2 luni se pot schimba multe într-un PSD măcinat de lupte interne. Dragnea a părăsit exasperat ședința, liderul de grup al PSD Ioan Munteanu s-a luat cu mâinile de cap, Bacalbașa ne trimite injurii din bancă.”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri