Deputat USR: Reclamă de țară, că proiect de țară n-avem: vino să fii criminal în România!

Data publicării:
nicolicea iordache

Deputatul USR Cosette Chichirău a criticat adoptarea, miercuri, cu 170 de voturi „pentru”, 81 „împotrivă” şi şase abţineri proiectul legislativ privind măsurile alternative de executare a pedepselor

cosette chichirau fb
Foto: Facebook / Cosette Chichirău

„România - Paradis Penal. Reclamă de țară (că proiect de țară n-avem): vino să fii criminal în România! Dacă ești prins, vei putea executa pedeapsa în piscina de acasă (cumpărată cu banii furați) sau doar sâmbăta și duminica!”, afirmă Cosette Chichirău.

„Pentru că în timpul săptămânii trebuie să te ocupi de activitățile criminale! Astăzi în plen a fost votat pe repede înainte un proiect de lege potrivit căruia pedepsele ar urma să poată fi executate fie la domiciliu, fie doar în zilele de sâmbătă şi duminică într-un centru special înfiinţat, fie prin „echivalent zile muncă în folosul comunităţii”, fie în regim mixt, de „echivalent zile de muncă în folosul comunităţii si de zile de executare sâmbătă si duminică într-un centru special înfiinţat. (În imagine, Eugen Nicolicea pe ecran și Florin Iordache la prezidiu, vajnicii luptători pentru drepturile penalilor.) În 2020, oamenii cinstiți și capabili trebuie să câștige alegerile! #FărăPenali”, adaugă deputatul USR.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Plenul Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional, a adoptat miercuri, cu 170 de voturi „pentru”, 81 „împotrivă” şi şase abţineri proiectul legislativ privind măsurile alternative de executare a pedepselor cu sau fără brățară. Astfel prin decizia judecătorului, condamnaţii pentru fapte fără violenţă, care nu sunt recidivişti şi care au o pedeapsă de maximum cinci ani, beneficiază de măsura arestului la domiciliu sau în zilele de sâmbătă şi duminică.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri