Deputați PSD de Dâmbovița, susținere „totală și necondiționată” pentru Adrian Țuțuianu

Data actualizării: Data publicării:
PSD Dambovita

Doi parlamentari social-democrați care reprezintă filiala condusă până luni de Adrian Țuțuianu reacționează dur la decizia de excludere a acestuia din partid. Unul arată că membrii filialei sunt strâns adunați în jurul lui Țuțuianu, pe care îl cataloghează drept „lider incontestabil”. Celălalt vorbește, referindu-se la CEx-ul de luni, despre „decizii radicale și iraționale”, despre confiscarea PSD și despre o susținere „totală și necondiționată” pentru Țuțuianu.

PSD Dambovita
Membri ai PSD Dâmbovița, în jurul lui Adrian Țuțuianu. Sursă foto: Facebook

Deputatul Oana Silvia Vlăducă descrie în termeni extrem de duri situația din PSD. „Niciodată nu am crezut că opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale și iraționale. Nu poți confisca un partid, nu poți executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate”, scrie parlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Vlăducă mai arată că imaginea PSD „este astăzi maculată de mai multe decizii profund eronate de leadership”.

„Organizația PSD Dâmbovița a fost una dintre cele mai puternice la nivel național. Am câștigat toate bătăliile electorale cu Adrian Țuțuianu președinte, unele pentru care nimeni nu ne-a dat vreo șansă. Ca atare și susținerea pentru domnia-sa este totală și necondiționată. Orice demers al său, din acest punct mai departe, este și al nostru. PSD Dambovita a realizat prea multe lucruri bune în toți acești ani ca să renunțăm atât de ușor la ele. Și pentru ce? Și pentru cine? Cui folosește această destabilizare? Dacă ni se va răspunde la aceste întrebări vom ști și cine sunt dușmanii din interior ai PSD”, mai scrie Vlăducă.

La rândul său, deputatul Carmen Holban arată, într-o postare pe contul său de Facebook, că rezultatele „extraordinare” ale filialei s-au datorat „unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil”, Adrian Țuțuianu.

„În contextul declarațiilor și anumitor luări de poziție la nivel central, care afectează direct Organizația PSD Dâmbovița, cred că sunt necesare următoarele precizări personale: PSD Dâmbovița s-a impus în viața politică din România drept una dintre cele mai puternice, unite și performante organizații județene. Indiferent de examenele electorale pe care le-a avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocați, am câștigat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo șansă). Eficiența și rezultatele extraordinare ale Organizației nu au fost niciodată întâmplătoare. Ele s-au datorat unității puternice de grup a membrilor săi, adunați în jurul unui lider incontestabil. El a știut să ne adune, el a știut să ne mobileze, el a știut să facă un dialog corect și sincer cu electoratul, cu oamenii din sate și orașe, el a știut să creeze această performanță. Acel lider se numește Adrian Țuțuianu”, scrie Carmen Holban.

Senatorul Adrian Ţuţuianu şi secretarul general al PSD, Marian Neacşu, au fost excluşi luni din partid în urma unei decizii luate de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri