Deputaţii democrat-liberali îşi aleg azi liderul de grup

Data publicării:
sulfina 20barbu 20mfax-56876

„A fost o cerere din partea deputaţilor să organizeze alegerea liderului de grup la Camera Deputaţilor. Ei au solicitat să fie alegerea lor, iar apoi cel ales să fie validat de BPN. Marţi, la ora 13.00, grupul parlamentar al PDL urmează să-şi aleagă liderul”, a precizat Sulfina Barbu.

Potrivit acesteia, parlamentarii au discutat de asemenea cu conducerea PDL să depună două moţiuni simple la Camera Deputaţilor, una pe tema metroului din Bucureşti, iar o alta legată de siguranţa alimentelor, respectiv criza laptelui.

Ea a mai spus că la întâlnirea parlamentarilor democrat-liberali cu conducerea partidului, majoritatea a susţinut că trebuie să se uite că a existat o competiţie internă în PDL, iar Vasile Blaga a arătat că nu-l mai interesează declaraţiile care s-au făcut până acum şi că în viitor declaraţiile trebuie să fie împotriva USL şi să nu aducă prejudicii PDL.

„Domnul Blaga ne-a spus că cea mai importantă tribună pentru un partid de opoziţie este Parlamentul”, a adăugat Sulfina Barbu.

Ea a arătat că la reuniunea deputaţilor şi senatorilor PDL au fost prezenţi şi parlamentari susţinători ai moţiunii Elenei Udrea, care nu au vorbit despre rezultatul alegerilor, ci despre activitatea grupurilor parlamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri