Deputatul Cătălin Rădulescu, suspendat din PSD

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu 1

Comitetului Executiv Naţional al PSD a decis suspendarea pentru șase luni din partid a deputatului Cătălin Rădulescu, decizia fiind luată în urma afirmaţiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei.

cadalin radulescu

Ieri, președintele PSD a anunțat că se va lua această decizie. „Vom discuta subiectul Cătălin Rădulescu. A încercat să se autosuspende, nu i-a ieşit. O să propun eu autosuspendarea lui”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD pe 20 martie, din cauza „scandalului mediatic şi a presiunilor mediatice" provocate de declaraţiile sale, afirmând că a fost greşit înţeles, potrivit unui comunicat de presă.

Deputatul a declarat, recent, într-un interviu pentru ziarul Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei au fost „manipulaţi” şi aduşi de mai multe multinaţionale.

„De ce mai stau ca proştii, acolo? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffeisen şi câte şi mai câte. N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Mai mult, el a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.”

Această afirmaţie a generat şi o serie de anchete ale poliţiei şi parchetului, iar Cătălin Rădulescu s-a suspendat din PSD în urma acestor scandaluri.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri