Sari la conținut

Deputatul Marian Avram, PSD: Am decis să votez moţiunea de cenzură

 

Anunţ pe această cale că am luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidul Naţional Liberal deoarece consider că dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă. Eu am primit un vot din partea cetăţenilor pentru a le respecta şi promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luată astăzi rămân fidel mandatului încredinţat de alegătorii mei”, spune Marian Avram, în declarația de presă.

Mediafax notează că Marian Avram a fost ales deputat în colegiul uninominal 2 din circumscripţia electorală Tulcea. El este membru în Comisia pentru agricultură a Camerei.

Tot joi, deputatul Gheorghe Roman a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că a demisionat din PSD şi că va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL, care va fi discutată vineri în Parlament.

Parlamentarii PSD vor fi prezenţi, vineri, la moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului, dar nu vor vota, fiind treaba opoziţiei să obţină voturile necesare, a anunţat preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Rovana Plumb.

Marţi, copreşedintele PNL Vasile Blaga declara că, uitându-se la „matematica parlamentară”, ar spune că nu sunt şanse foarte mari ca moţiunea de cenzură să treacă, dar, pe de altă parte, se bazează „pe buna-credinţă faţă de propriul electorat a unora de la PSD şi UNPR”.

PNL a depus, săptămâna trecută, la Parlament moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Ponta, care este semnată de 183 de parlamentari, dintre care 12 de la PSRO şi doi de la grupul democrat, restul fiind deputaţi şi senatori PNL. Moţiunea este intitulată „Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”. 

Pe aceeași temă