Deputatul „mitralieră”, către un deputat USR: Nu vrei să te întâlnești cu mine în mod privat? Luați-vă toată gașca aia a voastră, că nu faceți față

Data publicării:
deputat radulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-ar fi amenințat pe deputatul USR Cătălin Drulă, în Camera Deputaților, la ședința Comisiei de Transporturi, unde se discuta inițiativa ca parlamentarii să beneficieze de girofar, relatează Money.ro. Incidentul a fost relatat și de către deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

„Domnule Drulă, nu vrei dumneata să te întâlnești cu mine în mod privat, să-mi spui mie de Hummer, ca să avem o discuție, dacă vrei, amândoi! Te rog eu, dacă vrei, discută cu mine. Puteți să veniți chiar amândoi! Mai luați-vă toată gașca aia a voastră, că și așa nu faceți niciunul față”, i-a spus Rădulescu lui Drulă.

Amenințarea a venit în contextul în care Cătălin Drulă a afirmat săptămâna trecută, că Marius Bota și Cătălin Rădulescu au depus un amendament potrivit căruia parlamentarii vor avea dreptul la girofar și că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat că nu poate conduce o mașină Hummer cu permis de categoria auto B.

„Era o chestiune de discuție. Pur și simplu, puteați să spuneți un punct de vedere, dar nu să mințiți că s-a făcut vreun amendament în Comisie. A fost o întrebare. A spus: în situația în care trebuie să ne deplasăm undeva și este caracterul ăsta de rapiditate ce se întâmplă, că în alte țări… Hummer! Acum doi ani de zile în Argeș s-a produs, s-a rupt un baraj și s-a produs o mare inundație. Știți că a trebuit să meargă parlamentarii și președintele Consiliului Județean în coloană, alături de poliție și de ceilalți care mergeau acolo și noi trebuia să ne deplasăm cu o viteză, șoferii trebuiau să facă același lucru pe care îl făceau ceilalți, pentru că altfel noi ajungeam după cinci ore pentru că mergeam cu viteza respectivă? Știți că colegii, șoferii au mers cu aceeași viteză depășind și linia continuă și așa mai departe, ținându-se de coloana polițiștilor că așa trebuia să mergem?”, spunea Rădulescu.

Incidentul a fost relatat pe Facebook și de un alt deputat al USR, Adrian-Claudiu Prisnel: „Deputatul care transmitea protestatarilor că i-ar împușca cu mitraliera din dotare, Cătălin Rădulescu, l-a amenințat pe colegul Cătălin Drulă: „Nu vrei dumneata să te întâlnești cu mine în mod privat, sa-mi spui mie de Hummer, ca să avem o discuție, dacă vrei, amândoi! Te rog eu, dacă vrei, discută cu mine. Puteți sa veniți chiar amândoi! Mai luați-vă toată gașca aia a voastră, că și așa nu faceți niciunul față.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri