Deputatul PSD Cătălina Ştefănescu a întâlnit-o pe Angelina Jolie la un summit despre violenţa sexuală

Data publicării:
catalina stefanescu deputat 1

Deputatul PSD Cătălina Ştefănescu, aflată la primul mandat în Parlament, poate spune că a dat lovitura. A stat la doi paşi de Angelina şi i-a făcut nenumărate poze.

Social-democrata a participat la un summit în care s-a discutat despre violenţa sexuală. La eveniment era prezentă şi actriţa de la Hollywood, în calitate de trimis al ONU.

Cu o lună în urmă, de o deplasare la fel de palpitantă a avut parte şi Vasilica Miron, de la PNL. A mers cu o delegaţie în Iran unde a vizitat mai multe oraşe, palate şi muzee. Pentru acest eveniment, a renunţat la ţinutele pe care le purta în mod normal.

După ce a mers în staţiuni, a participat la dineuri şi s-a întâlnit cu parlamentari şi purtători de cuvânt, Vasilica Miron vrea să organizeze o întâlnire cu oamenii de afaceri din Iran, la ea în colegiu, în Suceava: „Poate va fi binevenită această întâlnire şi se vor ajunge şi la o ....să se facă o ...nu ştiu, să ..., pe plan economice să importa, să exporte, nu ştiu, e problema oamenilor de afaceri din zonă”.

Senatorul PNL face parte din grupul parlamentar de prietenie cu Iran, ţară care a plătit pentru deplasarea delegaţiei române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri