Deputatul umanist Andrei Gerea îi solicită lui Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni

Data publicării:
andrei gerea
Andrei Gerea, deputat ALDE. FOTO Facebook

Deputatul umanist Andrei Gerea, candidat PPU (social-liberal) la primăria Sectorului 1, sancționează ferm declarațiile manipulatoare ale reprezentantei USR, Clotilde Armand, se arată într-un comunicat al formațiunii politice.

“O rugăm pe Clotilde Armand să renunțe la manipulări și diversiuni, să nu amestece lucrurile si să nu atragă PPU (social-liberal) în jocurile ei murdare.

Inclusiv Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat că în imaginile din presă, pe lângă reprezentantul PPU (social-liberal), mai erau reprezentanți de la încă trei partide.

Cel mai potrivit în contextul acestor suspiciuni de fraudă este ca autoritățile abilitate să verifice dacă rezultatul alegerilor a fost sau nu viciat.

Având în vedere multitudinea de nereguli din procesele verbale, pentru a se evita orice fel de suspiciuni cu privire la legitimitatea viitorului primar al Sectorului 1, ar fi bine sa se refacă numărătoarea sau să se refacă alegerile – așa cum s-a decis deja că se procedeaza în cazuri similare”, a spus deputatul, conform comunicatului.

(Articol susținut de Pebloguri.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri