Diana Şoşoacă, după scandalul din Parlament: „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă. În Rusia e mai multă democraţie”

Data actualizării: Data publicării:
diana sosoaca zambind
Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Senatoarea Diana Şoşoacă a anunțat că a depus plângere împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, deoarece ar fi fost bătută. „Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop”, a mai spus ea.

„În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă şi o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Ea a mai spus că a depus plângere penală împotriva preşedintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” şi a doi angajaţi ai Senatului.

Marți, Diana Şoşoacă a provocat, din nou, un scandal în Parlament, după ce a intrat cu forţa în Comisia Juridică, unde a fost invitată pentru a fi audiată înainte de a fi sancţionată pentru comportamentul din Senat.

Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei i-a cerut senatoarei să poarte mască.

„Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?”, a spus ea.

Senatoarea a intrat cu forţa în sală, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a susţinut că „s-a dat ordin să fiu bătută”.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri