Foto Diana Șoșoacă s-a dus la o petrecere la Ambasada Rusiei pentru a sărbători "rezultatele operațiunii speciale" în Ucraina

Data publicării:
diana sosoaca alaturi de oficiali rusi
Fosta senatoare AUR Diana Șoșoacă a fost prezentă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București. FOTO: Facebook Ambasada Rusiei în România

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost prezentă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București, cu ocazia Zilei Diplomatului Rus. Nu s-a jenat să se afișeze și să se lase fotografiată alături de oficiali ruși.

Fotografiile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei în România. Recepția a avut loc în 9 februarie, potrivit informațiilor care însoțesc imaginile.

Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valery Kuzmin.

În cadrul recepției a fost prezentată o dare de seamă privind așa zisa "operațiune militară specială" a Rusiei în Ucraina și a fost organizată o expoziție de fotografii din Donbas, Zaporojie și Herson. Totodată, au fost prezentate și imagini dedicate "aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic". 

De asemenea, cu ocazia unui briefing organizat cu o zi înainte de recepție, Kuzmin a lăudat "rezultatele anului diplomatic" trecut și a vorbit despre starea relațiilor bilaterale ruso-române în diverse domenii.

Potrivit informării Ambasadei Rusiei, la recepție au fost prezenți "reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți". 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri