Dilemă în Comisia Juridică: Mai este sau nu deputat Viorel Hrebenciuc?

Data publicării:
parlament mediafax

Au fost două curente de opinie, unul din care am făcut parte eu şi colegii de la ACL, acela că în momentul acesta eram în stare perfectă să discutăm cele două solicitări şi celălalt curent de opinie de la PSD, PC, UNPR care au considerat că din cauza faptului că Hrebenciu şi-a dat demisia şi numărul de dosare este foarte mare, este nevoie de un termen pe care Biroul Permanent să-l stabilească dacă şi în ce măsură se mai discută.

Am considerat că neexistând o decizie, gândiţi-vă la cazul Trăşculescu, a fost aceeaşi situaţie, în plenul Camerei se va lua act de această demisie. Până atunci noi nu am văzut nicio demisie.

Nu a exista niciun fel de dovadă că a fost această dovadă depusă, plenul este singurul care ia act. Plus că mai există o prevedere conform căreia preşedintele Camerei va citi demisia, va întreba parlamentarul dacă stăruie în această demisie şi se va lua act în plen. Domnul Hrebenciuc îşi va pierde mandatul cu data la care şi-a semnat demisia, dar plenul este singurul care poate să ia act de această demisie. Din punctul nostru de vedere mai este deputat”, a declarat Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt al PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri