Sari la conținut

Dispută politică departe de Limba Română

Alegerea preşedintelui CJ Bihor a provocat dispute în faţa urnei de vot. Disputa corp la corp s-a mutat în mediul online, unde doi dintre protagonişti au continuat să se certe.

Traian Bodea: (...) bihorenii mau trimis în cons, jud, pentru a avea putere de decizie.

Cornel Borza: Mie groaza ca vo-i sta la masa cu asemenea oameni !

Traian Bodea: Nu va obliga nimeni, dacă era sa- va aliați cu UDMR nu erau aceeași oameni?

Cornel Borza: Am-i pare rau dar an primul rand sant Roman si dupa aceia PNList ! eu am cu ce ma mandri am reprezentat Romania an peste 30 de tari ale lumi !

Asta şi-au transmis cei doi, în văzut prietenilor. Protagoniştii acestei discuţii sunt vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Traian Bodea, şi consilierul PNL Cornel Borza. Amândoi au explicaţii.

Era o discuție așa, seara, pe la ora 12:00, cu domnul Borza, în care eu nu m-am concentrat la virguliță și la gramatică și discutam cu domnul Borza și el cu mine. Acum dacă chiar doriți să faceți din ăsta un material, o emisiune, mă rog!”, spune Traian Bodea,

Știu, o să mă şi duc acum la soacra-meam că e profesoară de Limba Română, și o să iau lecții toată vara asta de Limba Română și ortografie”, se arată ceva mai spăşit Cornel Borza.

Profesorii nu le-ar fi dat note de trecere cu astfel de greşeli.

Dacă aș da notă numai pentru greșeli de ortografie nu știu dacă pot să dau o notă de trecere”, spune conferenţiarul universitar Dumitru Draica, de la Facultatea de Litere din Oradea.

Dincolo de disputa de pe Facebook, bătălia politică a fost câştigată de Traian Bodea, de la ALDE, care a devenit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor.