DOCUMENT. Semnăturile lui Dragnea şi Maior de pe protocolul dintre Ministerul Dezvoltării şi SRI

Data actualizării: Data publicării:
37766469_1672055049572512_5272160136381595648_o

Un parlamentar din Comisia de control a SRI a dat publicităţii fila cu semnăturile de pe protocolul dintre serviciul condus de George Maior şi ministerul condus de Liviu Dragnea. Documentul este atât mai relevant cu cât liderul PSD s-a făcut port-drapelul luptătorilor cu aşa-zisul "stat paralel", al cărui profil nelegitim ar reieşi, potrivit retoricii lui Liviu Dragnea, şi din acest tip de protocoale.

"Protocol cooperare intre MDRAP si SRI. Semnat Liviu Dragnea si George Maior. Mai sunt si altii. Deci este timpul sa va opriti cu propaganda mincinoasa a statului paralel. PSD si ALDE sa se ocupe de economie si problemele reale ale romanilor si nu de situatia unor condamnati!", este textul unei postări pe Facebook a deputatului USR Lucian Viziteu. 

Text pe care politicianul din opoziţie îl însoţeşte de un facsimil, respectiv pagina cu semnăturile, în dreptul numelor lui George Maior şi al lui Liviu Dragnea, de pe protocolul de cooperare dintre SRI şi Ministerul Dezvoltării, instituţii conduse la acea vreme (mai 2014) de către cei doi.

Deputatul Lucian Viziteu este şi membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

Informaţia privind existenţa unui protocol de cooperare între SRI şi Ministerul Dezvoltării a fost dată publictăţii, recent, de G4Media.ro. Liviu Dragnea a reacţionat cu o oarecare întârziere, deşi a fost unul dintre politcienii care au întreţinut scandalul în jurul acestui tip de documente. Iar când a avut o replică, liderul PSD a încercat să minimalizeze implicarea sa şi importanţa acestui protocol.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri