Liviu Dragnea a făcut precizări despre vizita anulată în SUA

Data actualizării: Data publicării:
dragnea icon sua

Liviu Dragnea, a declarat miercuri că a primit o invitație la Micul Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington unde participă și Donald Trump, dar că nu se va duce pentru că trebuie să fie prezent la discuțiile despre buget.

Liviu Dragnea: Nu plec în SUA. Am primit invitația, mulțumesc pentru ea. Am declinat-o pentru că trebuie să fiu la aceste discuții despre buget.

Întrebat dacă există riscul de a nu primi viză pentru intrarea în Statele Unite, șeful PSD a răspuns scurt: „Astea-s prostii!”.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a scris, într-o postare pe Facebook, că încă de miercuri dimineață Liviu Dragnea le-ar fi spus apropiaților că nu va mai pleca în SUA. Asta, după ce PSD Teleorman anunța, cu doar o zi în urmă, că liderul social-democrat „dă o nouă lovitură pe plan internaţional” prin participarea sa la Micul Dejun cu Rugăciune Naţională, de la Washington, unde va fi prezent şi preşedintele SUA Donald Trump.

În postare, Remus Pricopie a pus o serie de întrebări legate de anularea deplasării lui Dragnea în SUA. „Să fie oare pașaportul diplomatic răspunsul la toate aceste întrebări? Nu este exclus ca domnul Liviu Dragnea să fi descoperit, pe ultima sută de metri, că pașaportul diplomatic nu-ți oferă protecție chiar pentru orice”, a fost una dintre acestea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri