Dragnea amenință: Domnul Toader ocupă un minister asumat de PSD

Data actualizării: Data publicării:
tudorel toader govro

Tudorel Toader ocupă un portofoliu asumat de PSD, a transmis joi Liviu Dragnea. Președintele PSD a ironizat-o în acest context și pe Gabriela Firea, afirmând că s-a încurcat în liste la CEx-ul din 21 septembrie și cele cu lista miniștrilor care trebuie să plece.

Liviu Dragnea a fost iritat de întrebarea unui jurnalist cu privire faptul că președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a arătat extrem de mulțumit de activitatea ministrului Justiției, Tudorel Toader, și prin urmare nu sunt motive să fie inclus pe o listă a miniștilor remaniabili de la ALDE.

Dar de ce a ajuns dintr-o dată domnul Tudorel Toader subiect? De ce neapărat domnul Toader?”, a răspuns liderul PSD.

Pentru că a spus doamna Gabriela Firea că este în capul acelei liste de miniștri ce ar putea fi schimbați, i-au răspuns jurnaliștii, moment în care Liviu Dragnea a ironizat-o.

Să nu fi făcut doamna Firea vreo confuzie cu listele, că tot umblau cu liste în acea perioadă”, a continuat el, făcând referire la lista de membri ai CEx PSD care i-au cerut demisia.

Nu există nicio listă făcută de nimeni, de nimeni care ar putea să aibă putere de decizie în partid, cu privire la remaniere. Am vorbit și cu domnul Tăriceanu ieri... ministrul Justiției, Tudorel Toader, este pe un loc al PSD-ului. Deci negocierea a fost foarte clară când s-a format Guvernul, sunt patru ministere asumate de ALDE – Energie, Mediu... Relația cu Parlamentul și... îmi cer scuze, îmi scapă unul acum... sau trei, mă rog... și Externele – deci patru ministere, iar celelalte sunt asumate de PSD. E foarte bine că ne exprimăm aprecierea de un ministru sau altul, dar decizia este la Comitetul Executiv de la PSD”, a spus Dragnea.

Întrebat în aceste condiții dacă este mulțumit de activitatea lui Tudorel Toader, liderul PSD a răspuns că își va spune „părerile astea” în CEx.

Îi las pe alții să vorbească la televizor. Această decizie va fi luată în CEx, așa cum s-a stabilit”, a precizat Liviu Dragnea.

Zilele trecute, Liviu Dragnea a mai făcut o astfel de amenințare voalată, la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu. Liderul PSD a spus, vorbind despre ministul Justiției Tudorel Toder, că postul de președinte al Senatului este unul care ar reveni în mod normal PSD.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri